Cirkels van Stilte


 
‘Cirkels van Stilte’ zijn ontstaan vanuit een diep gevoeld verlangen. Misschien dat je het herkent:

Het verlangen naar ruimte om gewoon te Zijn. Een verlangen naar even helemaal niéts hoeven doen. Een verlangen naar stilte en verbinding. En dat in de vrije natuur. Een plek om te kunnen ademen en op te laden, een plek waar je samen kunt zijn met anderen zonder veel te hoeven zeggen.

Samen. Stil. Zijn.

…Herinneren hoe fijn dit is. Hoe gemakkelijk én hoe nodig in deze prestatie gerichte maatschappij en een wereld die overweldigend en meeslepend kan zijn in al haar prikkels.

We komen maandelijks samen in de natuur en er is tijd en ruimte om je hart en je lichaam weer te voélen. Er is ruimte om te delen.
We verbinden met de aarde en de natuur elementen; de wind, de zon, de maan, het spel van licht en donker, de kou en de warmte van eerste zonnestralen. Samen ademen en mediteren, op blote voeten wandelen, een tijdje rusten tegen een boom, in stilte zitten of liggen.

We nemen de tijd en er hoeft niets.
Ik bereid inhoudelijk niets voor en stem me intuïtief af op het moment en de groep. Er is altijd een gezamelijke opening en afsluiting en de rest ontstaat in het moment in samenspel met de natuur en het Nu, zodat wat er is echt is en puur. En zo wil ik jou ook uitnodigen: echt en puur. Niemand te hoeven zijn, niets te hoeven doen. We hebben een gedeelde intentie die we samen in meditatie kunnen versterken en dragen.
We zijn samen en ook is er alle ruimte om met jezelf alleen te zijn. 

Wil je dit ervaren? Je bent heel welkom. Kijk in de agenda wanneer de cirkels gepland staan.

Praktisch:

Je neemt een eigen kleedje of schapenvacht mee om op te zitten en evt een kussen
~ Je neemt een mok of beker mee; ik zorg voor thee
~ Jouw bijdrage is €25,- welke je bij aanmelding via een betaalverzoek kunt voldoen 
~ Zorg zeker in de koudere maanden voor voldoende warme kleding of een plastic zeiltje tegen het vocht
~ De locatie en tijd vind je in de agenda en je krijgt na aanmelding een uitnodigingsmailtje
~ Met het OV is de locatie te bereiken met een OV-fiets of vouwfiets in 15 minuten van het centraal station, wandelen is 40 minuten