Onze webshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

gratis Meditatie

Vrije wandeling

Volg jouw natuurlijke ritme in deze buiten wandeling. Laat je intuïtie je de weg wijzen en wandel je voeten achterna. “ Elke stap is vrede.” 

roos van der laan

Ik zie, en zag als kind al, schoonheid overal om me heen; van nature zoek ik in alles het wonder van creatie en schepping. Dat geeft me vreugde en maakt me blij. Schoonheid en stilte delen, het liefst in de natuur, alleen of samen met anderen. Ik kan daar diep van genieten, die eenvoud.

Ik zoek graag naar de essentie en zal je in mijn coaching dan ook liefdevol confronteren met dat waar het werkelijk om gaat. Ik hou van dat wat wezenlijk is! Vanuit een diepe liefde voor het leven en de natuur.

Gratis luisterfragment

met Roos van der Laan | Meditatie album

Nabij

7 meditaties om dichtbij jezelf aanwezig te zijn

NABIJ is er voor die momenten dat jij het verlangen voelt om naar binnen te keren en stil te worden. Door regelmatig te mediteren herinner je jezelf eraan dat je vanuit je hart en je essentie kunt leven. Je zult je meer verbonden voelen met jezelf en de wereld om je heen.

29.95

Contact opnemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.