Voordat ik Roos ontmoette was ik een onzeker meisje dat zich alleen en eenzaam voelde. Ook was ik gevangen door mijn angsten. Ik ben op zoek gegaan naar een EmotieCoach omdat de methode van Vera Helleman mij enorm aansprak.
Nu, 5 maanden later en drie sessies verder is mijn leven nu al 180 graden gedraaid. Ik voel me licht, vrolijk, sterk, open naar anderen en positief. Mijn angsten zijn niet weg maar ik durf ze nu aan te kijken en weet hoe ik ermee om kan gaan.  Ook andere emoties, zoals boos mag ik nu voelen van mezelf. Ik heb geleerd hoe deze emotie me kracht geeft. Wat ik bijzonder en prettig vind aan Roos is dat ze oprecht, oordeelloos en eerlijk is. Ze straalt liefde uit en weet op de juiste manier de gevoeligste onderwerpen te raken. Op zo een manier dat het veilig voelt.
Ik ben super dankbaar voor alles wat ik van haar heb mogen leren!

Estée

In de sessies met Roos heb ik mijn ‘krachtige ik’ weer gevonden. Mijn negatieve gedachten bepalen niet meer wie of wat ik ben of doe. Ik kan mijn emoties/gedachten nu plaatsen en hier mee omgaan. Zoals ‘Ik’ dat wil.
Ik heb nu de keuze en grip over mijn bestaan!
Dankjewel voor de prettige en vertrouwelijke sfeer waarin je me hebt geholpen bij mijn reis.

Els

‘Openend!
Roos liet mij op mijn gemak landen, om vervolgens samen op de flow tot de kern te komen.’

Laura

Roos heeft mij enorm geholpen met de 1 op 1 coaching. Roos een heel erg fijn en zacht persoon, die mensen meteen aanvoelt. In de sessies voelde ik me direct op mijn gemak en rustig. Tijdens de intake wist ze meteen de vinger op de zere plek te leggen en de dingen waar ik tegen aanliep in kaart te brengen.

Roos heeft mij geholpen weer terug bij mijn gevoel te komen.
Elke

Ik heb in de individuele training geleerd dat ik veel dichter bij mezelf mag blijven. 
Ik was altijd bezig om het een ANDER  naar de zin te maken en durfde geen NEE te zeggen, daardoor had ik geen energie meer om leuke dingen voor mezelf te doen en ook geen behoefte meer aan. Nu heb ik geleerd om tijd voor mezelf te nemen en dat er nog veel leuks is in het leven. Van je eigen keuzes maken word je een stuk gelukkiger!
Lieve, Roos bedankt dat je me hebt weten te raken. Ik voel dat ik er mag Zijn.

Marijke

Een training mindfulness zat al een tijdje in m’n hoofd. Toen ik per toeval op de website van Roos kwam dacht ik: ik ga kennismaken!
Onze eerste ontmoeting in de natuur was positief en mijn persoonlijke reis (op zoek naar mijn hart), met Roos als reisbegeleider, was heel bijzonder. Roos voelt mij goed aan en weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen die mij verder hebben gebracht. Het persoonlijke contact, de oprechte interesse in mijn reis en de open, eerlijke en vrolijke benadering vond ik heel prettig. Inmiddels heb ik ook een fijne stiltedag ervaren en vervolg ik mijn reis met de compassietraining. Dankjewel!

Leonie

Als 25-jarige, nuchtere vrouw begon ik sceptisch aan de training bij Roos. Maar al na de tweede bijeenkomst was ik ervan overtuigt dat ieder mens baat zou kunnen hebben bij een training mindfulness. De training is een eigen ontdekkingsreis en creëert op een bijzondere manier bewustwording; over jezelf en hoe jij met het leven omgaat. Dankzij de inzichten die ik heb opgedaan neem ik mijn eigen gedachten niet meer zo serieus en kan ik soms lachend kijken naar de bizarre stroom die voorbij komt. Ook vond ik het fijn om te merken dat veel mensen in mijn omgeving – ook van mijn leeftijd – geïnteresseerd waren in mijn ervaringen met mindfulness. Ik heb de training al vaak aangeraden, want ik gun iedereen meer mindfulness in zijn of haar leven.

Robin

Hoe zou het zijn om 8 weken achter elkaar in de wereld van mindfulness te stappen door er elke dag mee te oefenen? Mijn ervaring is heel positief! De 8 weekse training helpt mij gedurende de dag meer in contact met mezelf en het ‘hier en nu’ te blijven, waardoor ik beter in staat ben om me niet te laten leven door alles wat altijd maar ‘moet’.  Ik ervaar meer ruimte waardoor ik rustiger en beter gefocust kan blijven. Na 8 weken training voelde ik me ook een beginner die het vanaf dan zelf mag gaan vormgeven. Maar met de mooie basis van de training en mijn positieve ervaring ga ik daar graag mee aan de slag. Roos, dank je wel voor je plezierige, rustige en open manier van begeleiden. Ik kom graag nog eens een terugkom- of stiltedag bij je volgen.

Liliane

Door de sessies heb ik geleerd om mijzelf te accepteren en minder druk op mijzelf te leggen. Daarnaast word je je bewust van gewoontes en hoe je deze kan doorbreken. Roos begeleidt op een fijne manier en laat je dichter bij je gevoelens komen op een ongedwongen manier. Ze geeft je een vertrouwd gevoel waarin je jezelf mag zijn.

Sandra

“In mijn werk bouw ik dagelijks spanning op, mindfulness helpt mij om weer bij mezelf te komen en daar de rust te vinden. Roos geeft geen adviezen, maar vraagt naar mijn (vaak) onbewuste gedachten en gevoelens. Zodat ik bewust een andere keuze kan maken, wat een gevoel van vrijheid geeft.  Ik kan  dit in elke situatie toe passen, mits ik mindful aanwezig ben.

Rob

Coaching bij Roos voelt als thuiskomen. Door de veilige sfeer die Roos creeert en haar scherpe observaties en vragen lukte het mij echt om tot een onderliggende kern te komen. Het is moeilijk in woorden te vatten, het is iets om te voelen, maar Roos heeft me weer leren vertrouwen op mezelf en op het leven.
Juul

Denkend aan de sessies van Roos komt er een woord in mij op, rust. Rust en de mogelijkheid om gewoon te zijn. Laat maar stromen wat er stromen wil, laat maar zijn wat wil zijn. Ik had het gevoel vast te zitten. Vast te zitten in ontwikkeling, verwerking, heling. De sessies geven mij steeds opnieuw deuren, die eerder gesloten leken te zijn, maar waar ik nu weer zonder moeite doorheen kan stappen. Een lichter gevoel, meer flow en liefde. Dankjewel Roos, ik kom nog veel vaker terug!
Sara

Ik kwam in januari binnen als ‘wandelend’ hoofd. Door Roos haar professionele en warme begeleiding leerde ik week voor week beter met mijn emoties om te gaan en meer in het nu te leven. Ik ben heel dankbaar voor dit 1:1 traject, een absolute verrijking!
Sharon

Voor mij was Roos een sensitieve en aandachtige coach. Waar ik zelf soms door de bomen het bos niet meer zag wist Roos door te voelen, de juiste vragen te stellen en de tijd te nemen elke keer weer mijn kern te raken.
Roos heeft mij geleerd dat ik voor mijzelf mag gaan staan en om dat wat ik instinctief voel serieus te nemen.

Marjolein

I got so much value from your meditations and our talks, and I was finally able to be more open and accepting of myself at the end of the retreat. You really have a gift of speaking straight to peoples hearts. That’s at least how it felt for me. Thank you for that!
Bård (NO)

Afgelopen periode heb ik bij Roos een individuele mindfulness training gevolgd. Ik heb er veel in ervaren. Er was de ruimte om voor mij lastige situaties bespreekbaar te maken en te ervaren wat mindfulness daarin voor mij kan betekenen. Hierin heeft Roos op een hele plezierige manier ingespeeld op mijn persoonlijke behoefte en heeft dit voor mij extra verdieping gegeven aan de training. Tevens heeft zij me goed geholpen met het daadwerkelijk toepassen van de mindfulness oefeningen in mijn dagelijkse ritme.
Ervaar je stress, druk, zit je niet lekker in je vel ik kan je Roos van harte aanbevelen om met jou daarmee aan de slag te gaan. Ze zorgt voor rust en in een fijne sfeer helpt ze je wel de zaken echt aan te pakken.
Wouter


Mijn man en ik hebben samen een mindfulnesstraining bij Roos gevolgd. Ik voelde me door Roos uitgenodigd om te luisteren met een open hart, met de focus op wat nu is. Juist als je elkaar zo goed kent, kan het een valkuil zijn om situaties te willen inkleuren op basis van eerdere ervaringen of gebeurtenissen. Tijdens de training heb ik geleerd om met nieuwe ogen naar de ander te kijken, zonder oordeel en inclusief alles. Roos begeleidde ons hier op een heel prettige manier bij: ze vulde niets in en gaf geen adviezen, maar zoomde juist met aandacht en mildheid in op de ervaring van dat moment. Voor ons is dit een heel verrijkende training geweest, en het begin van meer ruimte en keuzevrijheid.

Marije

Roos heeft mij tijdens de individuele sessies veel inzicht gegeven in mijn patronen en gedachten. Door middel van mindfulness en compassie heb ik geleerd deze op een andere manier kan benaderen waardoor ik veel meer innerlijke rust ervaar. Ik heb Roos ervaren als een betrokken en warm persoon die de tijd en ruimte neemt voor persoonlijke aandacht.

Leon

De Mindfulnesstraining bij Roos heeft mij veel goeds gebracht. Meer rust in mijn hoofd, bewustere omgang met stress en ik ben liefdevoller naar mezelf geworden en alle mensen om me heen. Roos is mindful en begeleidt de oefeningen met gepaste afstand, zodat je leert voelen wat je zelf ervaart. Het was daarbij fijn om elke week mijn ervaringen met Roos en de andere deelnemers te delen.

Philip


Alle ballen hoog houden lukte niet meer. Ik merkte dat mindfulness oefeningen me rust gaven. Ik wilde weer thuiskomen in mijn eigen lichaam. Het was even wennen, maar Roos stelde me dermate op mijn gemak (door niet te oordelen maar te accepteren in mildheid en vriendelijkheid) dat het al gauw heel prettig was. Het zijn in het “nu” voelt als thuiskomen zonder oordeel en met compassie.”

Anne

Ik ben heel blij dat ik een mindfulness traject bij Roos heb gevolgd. Ik heb ervaren dat mijn adem mijn beste vriend is. In tijden van spanning en drukte, maar ook in de gewone dagelijkse bezigheden is dat altijd weer iets om naar terug te keren. De begeleiding van Roos heb ik als uitnodigend en helder ervaren. Ze weet een veilige plek te creëren om werkelijke aandacht te kunnen geven.”

Iris