Ik ben aangesloten bij de VMBN (landelijke vereniging) in de eerste categorie. Deze Vereniging voor Mindfulness stelt hoge eisen aan opleiding en nascholing.
Zie: www.vmbn.nl

logo-vmbn-nieuw

Wie ben ik?


Het is mijn passie en mijn natuurlijke roeping om jou te ondersteunen en begeleiden op weg naar meer bewustzijn en aandacht in het leven. Misschien ben je ergens vastgelopen en voel je intuïtief dat er ergens ruimte moet zijn om weer in balans te komen, je rust terug te vinden. Voel je een verlangen om thuis te komen, om weer harmonie en vreugde te ervaren in jezelf en in verbinding met anderen. Of wil je graag weer in contact komen met het Leven in plaats van te overleven.

Ik ben hier om je op deze zoektocht te begeleiden. Of beter gezegd je te vragen te stoppen met zoeken, want alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn is in dit moment al aanwezig.
Ik ben er om je te helpen herinneren. Om je vriendelijk wakker te schudden uit oude patronen en gewoonten die je mogelijk niet meer dienen. En je tools aan te reiken waarmee jij Zelf op ontdekkingsreis kunt gaan. Eerst naar binnen en dan naar buiten. Op jouw eigen tempo en binnen jouw grenzen. Samen met jouw innerlijke wijsheid, inzet en bereidheid.
Mindfulness en compassie beoefening vraagt de nodige moed en verantwoordelijkheid. Het vraagt van je om niet meer weg te kijken, om kwetsbaar te durven zijn en onder ogen te komen wat er in dit moment werkelijk gaande is. Je laat je niet meer meeslepen, je duwt niets weg, je blijft in het midden aanwezig om met open ogen te kijken en te zien. Dit proces vraagt om mededogen en mildheid.
Het is mijn geschenk aan jou om samen bij deze gevoelens en soms pijnlijke patronen aanwezig te blijven en te leren hoe je bewuster en meer voor jezelf kunt gaan zorgen. Het is wat ik het allerliefste doe. Het gaat moeiteloos en ik ervaar een diepe dankbaarheid en voldoening om stuk voor stuk unieke zielen weer tot rust te zien komen, en weer te zien gaan stralen.
Er zijn twee prachtige en effectieve basistrainingen ontwikkeld die dit proces dragen. Als coach en in mijn stilte/retraite dagen verweef ik mijn intuitie, sensitiviteit en levenservaring om aan te sluiten bij wat er op dat moment leeft en nodig is in de groep of bij jou.

Voel je welkom, wie en waar je ook bent op jouw pad.