Lieve Jij, je bent VRIJ! Herinner je je nog?

 

ROOS

Vrijheid ~ Authenticiteit ~ Liefde

 

Drie kernwaarden die voor mij voelen als het fundament van waaruit ik creëer en die weerspiegelen hoe in het leven sta. ‘Voel ik me vrij me te bewegen als mij? Wat voelt waar en oprecht voor mij? Wat zou liefde doen…?’ Het zijn vragen die ik mezelf regelmatig stel en die me helpen in balans te zijn.
De herinnering van binnen vrij en heel te zijn en hier altijd naar terug te kunnen keren. Dat is wáár voor mij. Ik ontdekte op mijn levenspad wat het voor mij betekende om te gaan leven vanuit mijn eigen hart. Naar mijn ware aard. Zo nieuwsgierig naar die essentie. In mijzelf en ook naar die van jou. Wat is het dat jou joú maakt? Wat is jou zo eigen? En mag je daarin gewoon helemaal jezelf ZIJN.
Ik zie, en zag als kind al, schoonheid overal om me heen; van nature zoek ik in alles het wonder van creatie en schepping. Dat geeft me vreugde en maakt me blij. Schoonheid en stilte delen, het liefst in de natuur, alleen of samen met anderen. Ik kan daar diep van genieten, die eenvoud.
Mijn innerlijke gidsen zijn o.a. mijn scherpe intuïtie en sensitiviteit. Dit innerlijke weten is er altijd en ik ben dankbaar daar op terug te kunnen vallen.
Als intuïtieve manifestor 3/5 (human design) ben ik hier om beweging te brengen en te inspireren. Ik heb hierin vaak eerst zelf het pad te bewandelen met vallen en opstaan. Hierna kan ik mijn inzichten en wijsheid ook werkelijk belichaamd en bezield doorgeven.
Ik ga graag direct naar de kern en zal je in mijn coaching dan ook liefdevol confronteren met dat waar het werkelijk om gaat. Ik hou van dat wat wezenlijk is! Vanuit een diepe liefde voor het leven en de natuur.

 

Mijn drijfveren

Natuur

Natuur is voor mij de fysieke plek waar alles samenkomt. Op alle niveaus; mind, body en soul. Het is de plek waar ik mezelf kan voelen en opladen. Ik ontvang er mijn visie en inspiratie en alle antwoorden. Ik kan er voelen hoe ik -en wij allemaal- onderdeel van haar zijn. Dagelijks stel ik me open om lessen van haar te ontvangen. De grootste les? ZIJN. Jezelf gaan Zijn.

Stilte

Verbinden met stilte is zo nodig. Het is de doorgang naar je hart en het werkelijk kunnen voelen van wat je bent. Stilte is voor mij voeding voor mijn ziel. In stilte kan ik luisteren naar de stem van mijn intuïtie. Ik rust er uit. Ik laad er op met nieuwe energie.

Intuïtie

Het luisteren naar mijn helder innerlijk weten gidst me op mijn pad. Het is de stem die ik doorgeef en waar ik volledig op vertrouw. 

Emoties

De raadgevers van onze ziel. Waar wijk ik af van de liefde die ik ben? De liefde als ons zero point.

 

Wat anderen delen over mij

 

“ Roos voelt goed aan wat wel en niet gezegd hoeft te worden.”

“ Denkend aan de sessies van Roos komt er een woord in mij op, rust. Rust en de mogelijkheid om gewoon te zijn. 

“ Coaching bij Roos voelt als thuiskomen. Door de veilige sfeer die Roos creeert en haar scherpe observaties en vragen lukte het mij echt om tot een onderliggende kern te komen.”

“Wat ik bijzonder en prettig vind aan Roos is dat ze oprecht, oordeelloos en eerlijk is. Ze straalt liefde uit en weet op de juiste manier de gevoeligste onderwerpen te raken. Op zo een manier dat het veilig voelt.”

 

Mijn achtergrond

Sinds 2021 sta ik in het register tot EmotieCoach , opgeleid door Vera Helleman.  ~ Hier leerde ik de kunst van het coachen, volledig vanuit het hier en nu, afgestemd op de kern

In 2014 rondde ik de Post- HBO tot Mindfulness Trainer af.  ~ Mijn fundament, de basis van waaruit ik werk, kijk en zelf leef.

Hier op volgend deed ik nascholing tot Compassie trainer MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living) in 2016 ~ Een diepgaand proces in zelfliefde en compassie. 

Mijn reis begon met ruim 17 jaar werkervaring als Creatief Therapeut Drama (2000) in de GGZ. ~  Als (drama)therapeut heb ik vele groepen en mensen begeleid op het pad van zelfontwikkeling en heling. Dankbaar  ben ik voor deze rugzak vol kennis, wijsheid en vertrouwen op mijn pad los van een vaste werkgever.