.. Schenk ik mijzelf de wijsheid van geduld. Het kostbare vermogen om wakker en in het moment te blijven. Te vertrouwen op het antwoord van het leven en het proces van groei. Ieder gevoel ten volle beleven. Dichtbij blijven. Luisteren. Steeds weer terugkerend naar de basis als dit nodig is. Dit moment.

.. Schenk ik mijzelf opnieuw de geur van lente en nieuw leven. Mijn handen in warme aarde. De sensatie van zon op mijn wangen. De geur van verse koffie. Van witte seringen. Van regen in de zomer. De spontane omhelzing van een kind.

.. Schenk ik mijzelf grenzeloze ruimte. Om te creëren en expressie te geven. Om te spelen. Zonder het concept van goed of fout. Het magische proces van geven en ontvangen in perfecte balans. Met vallen en opstaan zien wat werkt en niet werkt. En eindeloos opnieuw beginnen.

.. Schenk ik mijzelf oneindige vreugde en een open hart. Het beginnen van iedere dag met aandacht voor mijzelf. Tijd nemen om bewust te ademen. Mijn lichaam te voelen. Er werkelijk te zijn.

.. Schenk ik mijzelf wijsheid. In het maken van keuzes die voor mij helend, voedend en compassievol zijn.

.. Schenk ik mijzelf het gevoel van zegening. De fluistering van het universum bijzonder te zijn. Net als ieder ander levend wezen. Uitgenodigd mijn unieke gave in de wereld neer te zetten. En dankbaarheid kunnen ervaren voor de resonantie van het universum.

.. Schenk ik mijzelf het leven te blijven dansen. Een open hart om vanuit te verbinden. Voeten die dragen. Armen die omhelzen. Ogen die zien en worden gezien. Liefde weerspiegeld in zo veel mooie zielen.

.. Schenk ik mijzelf het genieten van schoonheid. De herkenning van mij in de ogen van anderen, de kelk van een bloem, de helderheid van de lucht.

.. Schenk ik mijzelf de magie van dankbaarheid. Dankbaarheid voor het zijn hier op aarde. Voor groei. Voor adem. Voor de perfectie van elke dag en de zang van een lijster in de schemer. Voor mijn lichaam. Voor overvloed.

.. Schenk ik mijzelf daadkracht. Te doen wat ik voel te moeten doen in dit leven. Op deze dag. Op dit moment. In overgave en met betrokkenheid.

.. Schenk ik mijzelf Liefde. Het gevoel verbonden en geliefd te zijn. Heel te zijn. Een van de prachtige schepselen op aarde.

.. En met elk geschenk wat resoneert bij jou, ontvang je het.

Dankjewel!