Een wat verlate nieuwjaarswens; maar ach het is nooit te laat om goede intenties te sturen toch? Het schijnt in het universum trouwens een goede tijd te zijn om aandacht te geven aan je persoonlijke intenties, omdat de planeten deze maand allemaal dezelfde kant op draaien. Ik ben geen astrologe en weet niet precies hoe het zit ( ik heb het van horen zeggen), maar ik vind het een mooi gegeven. Dus laten we onze wensen met een flinke swung het nieuwe jaar in sturen, dan kan het niet anders dan dat er zaadjes zullen opkomen. Dat wat je aandacht geeft groeit… Dat wat je uitzendt zul je weerspiegelt zien om je heen.
Laat het komende jaar een jaar zijn van veel lachen en af en toe huilen, van vallen en dan gewoon weer opstaan, van mogen dromen en zien wat er NU is, van durven liefhebben met open hart, van JA zeggen en doen wat je voelt te moeten doen.
Laten we dansen en blijven spelen en rusten als het nodig is, laten we nooit meer bang zijn dat iets niet mogelijk is, laten we naakt en raakbaar zijn, laten we elkaar in de ogen kijken en bij de hand nemen als het moet, laten we het avontuur uitnodigen in ons leven en durven verdwalen, laten we vinden zonder te zoeken en ontdekken zonder te grijpen, laten we lief zijn voor onszelf en mild zijn over de fouten die we maken, laten we dankbaar zijn voor elke nieuwe dag, laten we nooit de moed opgeven en zeker weten dat ook dit weer voorbij gaat, laten we aanvaarden, laten we vaak lachen om onszelf en vooral om onze gedachten :), laten we het zeker weten en laten we onzeker zijn, laten we genieten en het liefst met volle teugen, laten we nooit genoegen nemen met minder, laten we stil zijn en luisteren, laten we ons blijven verwonderen, eens een andere bril opzetten, laten we vergeten wat niet meer nodig is en loslaten wat we te stevig vasthouden, laten we mogen blijven herinneren, laten we sterk zijn en mogen breken, laten we vergeven wat onvergeefbaar lijkt, laten we nooit zwijgen waar we moeten spreken, laten we goed voor onszelf zorgen en onze passies het volste leven inblazen, laten we stralen, de hemel op aarde vinden, laten we bereid zijn om niets buiten te sluiten en alles te Leven. Laten we in elk moment opnieuw beginnen…..
Dat al je dromen uit mogen komen en je zacht mag zijn als het moeilijk is. Een heel mooi en gelukkig nieuw jaar gewenst!!”