Stiltedag

Een dag in stilte en verbinding

Hoe langer ik stiltedagen organiseer hoe meer ze ontstaan uit stilte.

Plots is er de inspiratie en weet ik dat er een dag van verbinding wil ontstaan. Dat er een ruimte mag komen om te zijn, om te voelen en om rust te vinden. De plek op te zoeken waar je die rust vind in jezelf, samen met anderen.

Een dag in stilte brengt je in verbinding met je essentie, in contact met je binnenwereld en met het leven om je heen. Je zintuigen krijgen de kans om zich te openen. Je hart krijgt de tijd om zich te laten voelen en zich te openen. Er is alle ruimte om ook je lichaam de nodige aandacht te geven. Hoe voelt het? Wat heeft het van je nodig?

Ik zal de dag vanuit ruime ervaring begeleiden, zodat je een bedding kunt ervaren waarin je kunt zakken. Belangrijk vind ik dat je de ruimte behoud om je eigen tempo en ritme te volgen. Je bent dus altijd vrij om je eigen keuzes te maken mocht een gedeelte niet bij jouw proces aansluiten.

Hoewel we vooral veel zullen luisteren naar de stilte kun je deze onderdelen verwachten die in de loop van de dag zullen ontstaan:

– geleide meditatie
– bewegen en verkennen van het lichaam
– klank en muziek
– thee ceremonie
– lunchen in stilte
– stiltewandelen
– sharing

We verblijven in de prachtige zaal van het Vlinderhuys. Een krachtplek als je het mij vraagt. Naast het bos en met een heerlijk grote tuin.

Praktische info:

Wanneer? zaterdag 4 december 2021
locatie : www.hetvlinderhuys.nl
tijd: 10.00 – 16:30 (inloop vanaf 9.30)
bijdrage: 85 euro
lunch: Er is vers gemaakte soep met spelt brood. Aanvullende lunch kun je zo nodig zelf meebrengen. Er is een koelkast aanwezig.
parkeren: is gratis op het terrein zelf / OV treinstation op 20 minuten lopen
groepsgrootte: max 10 personen (op deze manier kunnen we afstand bewaren voor hen die dat wensen)
Voor koffie, thee, tussendoortjes wordt gezorgd
Aanmelden: kan t/m 27 november via de mail of het contactformulier

 

Heb je nog vragen?  mail gerust  info@roosvanderlaan.com