Binnen in Jou ~ een dag in Stilte

 

In deze retraite van 1 dag gaan we samen de stilte in. Tijd om met je volle aandacht hier en nu te zijn. Ruimte om bij jezelf te zijn en naar binnen te keren.
Je hoeft niet te praten, sociaal te zijn, we Zijn samen en de stilte verbindt. Je kunt bij jezelf zijn en voelen wat er in je leeft. Alles mag en kan er zijn in de stilte. Ze is onvoorwaardelijk en nodigt je uit om te zakken, te vertragen, en te ervaren. Uit je hoofd, in lichaam en in je hart zijn.
Telefoons gaan uit.
Je bent deze dag s t i l en ‘Dicht Bij Jou.’

Er is een bedding van een kleine groep (max 10 pers.), door mij begeleide- en stiltemeditatie, zachte beweging en yoga, de natuur (het heerlijke Amstelpark).
en alle vrijheid om jou eigen tempo te volgen. Tussen de middag kun je aanschuiven voor een vegetarische lunch om rond 17:00 de dag met elkaar af te sluiten. Op het einde is er ruimte om ervaringen te delen.

Ik begeleid al jaren stiltedagen en ik blijf er naar terugkeren, evenals de deelnemers. De kracht en heling van stilte heeft me sinds mijn mindfulness opleiding gegrepen en niet meer los gelaten. Stilte verbindt, maakt zacht, geeft troost en steun en kan diep inzicht geven in processen. Voor anderen geeft het vooral rust, een adempauze in de hectiek van alledag, een gelegenheid om even niets te hoeven en bij te komen. Wat jouw intentie ook is, hoe je je ook voelt, je bent heel welkom.

Onze locatie is een oase van natuur en rust in Amsterdam: De Meditatietuin. www.demeditatietuin.nl  We verblijven in de Bloesemzaal , een van de twee prachtige, stille ruimtes. Naast de deur ligt het Amstelpark waar we kunnen wandelen en Zijn. Een plek waar je jezelf kunt zijn en die uitnodigt om naar binnen te keren.

Roept de stilte je?

Geef je dan snel op en reserveer jouw plekje. https://roosvanderlaan.com/contact/

 

Tijd: 9:30 inloop, start 10:00-17:00 

Jouw Investering: 

EARLY BIRDS:  (let op! t/m 31 december 2022)  €88,- 

Ná 1 januari 2023:  €111,-  *prijzen incl. btw

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari 2023