Dag In Stilte
20 mei 2023

In deze retraite van 1 dag gaan we samen en jij met jezelf de stilte in. Tijd om met je volle aandacht hier en nu te zijn. Ruimte om bij jezelf te zijn en naar binnen te keren.
Je hoeft niet te praten, sociaal te zijn, de stilte verbindt. Je kunt bij jezelf aanwezig zijn en voelen wat er in je leeft. Alles mag en kan er zijn in de stilte. Ze is onvoorwaardelijk en nodigt je uit om te zakken, te vertragen, en te ervaren. Uit je hoofd, in lichaam en in je hart zijn.
Telefoons gaan uit.
Je bent deze dag s t i l en bij jezelf aanwezig.

Er is een bedding van de groep, door mij begeleide- en stiltemeditatie, zachte beweging en yoga, de natuur (het heerlijke Amstelpark) en alle vrijheid om jouw eigen tempo te volgen. Tussen de middag kun je aanschuiven voor een vegetarische lunch om rond 17:00 de dag met elkaar af te sluiten. Op het einde is er ruimte om ervaringen te delen.

Ik begeleid al jaren stiltedagen en ik blijf er naar terugkeren, evenals de deelnemers. De kracht en heling van stilte heeft me sinds mijn mindfulness opleiding gegrepen en niet meer los gelaten. Stilte verbindt, maakt zacht, geeft troost en steun en kan diep inzicht geven in processen. Voor anderen geeft het vooral rust, een adempauze in de hectiek van alledag, een gelegenheid om even niets te hoeven en bij te komen. Wat jouw intentie ook is, hoe je je ook voelt, je bent heel welkom.

De locatie is een oase van natuur en rust in Amsterdam: De Meditatietuin. www.demeditatietuin.nl  We verblijven in de Tuinzaal, een van de twee prachtige, stille ruimtes, grenzend aan de tuin. Naast de deur ligt het Amstelpark waar je kunt wandelen. Een plek waar je jezelf kunt zijn en die uitnodigt om naar binnen te keren.

Roept de stilte je?

Geef je dan alvast op en reserveer jouw plek : https://www.demeditatietuin.nl/event/dag-in-stilte/

Datum: zaterdag 20 mei 2023
Tijd:
9:30-17:00
Investering:
€ 125 ( vegetarische lunch en btw inbegrepen)
Locatie:
De Meditatietuin , Amsterdam (goed bereikbaar met OV en auto, gratis parkeren)

Al meerdere keren bezocht ik een stiltedag van Roos. Altijd creëert ze een veilige sfeer waarin alles welkom is wat zich aandient. Het voelt echt als een cadeau om een dag helemaal te zijn in plaats van te doen, en er steeds opnieuw voor te kiezen om in het moment te zijn. Bye bye wandelend hoofd, hallo lichaam!

Marije