Vanaf Mei 2021 een nieuwe specialisatie

Binnenkort sta ik ingeschreven als EmotieCoach aan het Emotie Expertise Centrum van Vera Helleman.
www.emotieexpertisecentrum.nl

Wat is EmotieCoaching?

EmotieCoaching is een snelle coach vorm waarbij de sturing in het gesprek komt vanuit het emotionele navigatiesysteem van de cliënt. De EmotieCoach treedt hierbij op als vertaler van wat jouw binnenwereld aangeeft nodig te hebben.
Hierdoor geven wij je een duwtje in de richting die jouw natuurlijke ontwikkeling ingezet heeft. Jij bepaalt dus wanneer je een duwtje nodig hebt, je emoties bepalen wat je nodig hebt en de EmotieCoach brengt het naar je bewustzijn voor een effectiever proces.

In een consult met een EmotieCoach bekijken we een emotioneel knelpunt en vallen er direct al veel inzichten binnen die een proces in gang zetten. Mocht er naast inzicht nog meer nodig zijn dan is de EmotieCoach toegerust met bij die emotiegroep passende interventies. Een gesprek is daarom altijd op maat en niet op tijd.

Voor Wie en Wanneer?

Een consult bij een EmotieCoach is fijn op momenten dat je in de knoop komt met je emoties. Emoties laten ons namelijk weten dat er disbalans is en vertellen ook hoe deze opgelost kan worden. Wij als EmotieCoaches vertalen die informatie en helpen je bepaalde stappen te zetten die je weer in afstemming brengen met jezelf en het pad dat je te lopen hebt.

Doel van EmotieCoaching is jou zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken en zelfverantwoordelijk voor je eigen pad en geluk, met een hernieuwd contact met je gevoel als navigatiesysteem.

* Bron: EmotieExpertiseCentrum