” Please, do not stop dreaming those beautiful dreams, imagining a future for yourself and the world that makes your heart sing..

***Kun je het ook voelen? Dat er een nieuwe tijd is aangebroken?
Het oude is niet meer en we worden uitgedaagd om nu in onze kracht te komen staan. In ons eigen licht te stappen. Er wordt van je gevraagd op een nieuwe manier te gaan kijken, vanuit een geheel ander perspectief.

Het woord ‘bezieling’ kwam in me op vanochtend. Doe je dat wat je doet met hart en ziel? Geeft het je vreugde, maakt het je blij? Het hart roept ons..

Het is een mooie periode om stil te staan bij wat Jij te brengen hebt. Jij met een hoofdletter, wat Jij bent uniek in jouw gave, jouw talent. En de wereld wacht op Jou.
Dat klinkt misschien als een hele grootse vraag. Maar dat hoeft het niet te zijn. De wereld is in jou! Jouw binnen-wereld!  In het leven wat je nu leeft. Met de mensen om je heen. De dingen die je doet (en laat.)

De stilte en de diepte van deze donkerste dagen van het jaar nodigen uit om ook van binnen stil te worden. Te mediteren. Te zijn, met jezelf en met je naasten. Er is geen antwoord dat je hoeft te vinden. Wanneer je in contact komt met je hart, in rust, dan komt de herinnering aan liefde vanzelf.
Wie ben jij als je gewoon helemaal jezelf zou zijn? Zonder dat je iets hoeft te presteren of te bereiken.
Ook dat hoeft geen diepzinnig of spiritueel antwoord te zijn. Misschien voel je dat jij heel veel liefde te geven hebt en mag dat in je werk of in je gezin meer ruimte krijgen. Of ben je hier om de lach te brengen? Mensen te bevrijden?

Waar droom jij van? En durf je groots te dromen?

Wat een vragen… Maar ik voel dat het hier over gaat in deze periode van grote verandering in de wereld. Over de verandering die in jou mag gaan plaatsvinden. Zijn er nog belemmeringen, oude patronen die jou tegenhouden om in je kracht te gaan staan. En ben je bereid om deze aan te kijken en los te laten?

De wind van verandering waait. (Letterlijk ook buiten nu. Het stormt lekker terwijl ik dit schrijf.) Ik heb er zin in en bruis van inspiratie na een jaar van inkeer en veel innerlijk werk. Laat het nieuwe maar binnen komen.
Zoals Vera Helleman graag zegt: ‘Vandaag is de eerste dag van je nieuwe leven!’

NIEUW aanbod in deze nieuwsbrief:
* Vanaf 4 Januari 2021 ga ik van start met wekelijks ONLINE meditatie sessies. Om je een steuntje in de rug te geven en je verbonden te voelen in deze hectische tijden. Mediteren helpt je om in je centrum te blijven. Je anker te voelen wanneer het onrust in de buitenwereld. Terug naar je basis. Naar het voelen van innerlijke rust en vrede. Zo belangrijk in deze tijd waarin er veel angst heerst.
Doe je mee? 
Het enige dat je nodig hebt is een stevige stoel of kussen en een positieve intentie.

Ik wens jou en je naasten alle goeds en een mooie afsluiting van 2020
Roos

… Dream and simultaneously, let go of those dreams, without contradiction; and be here. For in this dreamworld everything is possible.” – J. Foster